Jac.Splinter - PROJECTEN NEXT

Jac

krijttapijt


500 snelkrijters gezocht!
KRIJT-TAPIJT

stand aantal deelnemers donderdag 15.00 uur: 337!
Vrijdagochtend 22 juli gaan 500 mensen een tekening maken van een kilometer op de st Annastraat, van Archipelstraat tot Keizer Karelplein. Ter gelegenheid van het jubileum jaar heeft Jac.Splinter de opdracht gehad iets leuks te bedenken voor de intocht van de Vierdaagse. Hij bedacht samen met Marius Broeders weer eens iets wat je in je eentje niet kan maar wat door samenwerking wel lukt: Met krijt en sjablonen (van: St Stevenstoren, wandelschoen, vierdaagsemedaille en blote voet) wordt er een vrolijke slinger getekend op de straat en kunnen alle wandelaars over een kleurrijk tappijt de laatste kilometer binnenlopen.

LET OP: Het tekenen begint al om 10.00 uur!!!
Uitdelen materiaal vanaf 9.00 uur. Start tekenen 10.00 uur.

U kunt zich nog opgeven om mee te werken. Deelnemers krijgen 15€ per persoon voor de organisatie waarmee ze zich aanmelden.
Inschrijven kan op een aantal manieren: telefonisch bij Jac.Splinter 024 3231581 of 06 1749 2824 of print onderstaand formulier uit en stuur het op naar Jac.Splinter Vonckstraat 28 6521 BL NIjmegen.
reageren? klik hier

er hebben ruim 400 mensen meegedaan, het had zachtjes geregend, het krijt hield goed op het asfalt, tegen een uur of half twaalf werd het droog. de kleuren kwamen helder naar voren en het krijt werd de uren daarna verspreid over de straat. Het vrolijke patroon staat op heeeel veeel foto's uit dat jaar.