Jac.Splinter - LEZINGEN NEXT

Jac

Staatsgreep voor beginners

Staatsgreep voor beginners.

Heeft u ambitie om uw macht te vergroten en de gekste dingen te verzinnen die uitgevoerd worden zonder blikken of blozen? Wilt u rijker dan rijk worden, groter dan groots wonen en minstens een standbeeld in een stad die uw eigen naam draagt? Of heeft u een hekel aan uw vrienden en wilt u er van af? Kom dan geheel vrijblijvend naar deze workshop van het Idi Amin Instituut.
Jac.Splinter, de man die de ambitie heeft om leukste dictator van Nederland te worden, geeft een inkijkje in het leven van zijn grote voorgangers en de huidige concurrenten. Wat zijn de mogelijkheden van de alleenheerser en welke risico's brengt het met zich mee. Hoe wordt je dictator en hoe blijf je het ook? Wie wil er nou geen gouden toiletbril, 1200 paar schoenen of een paleisje van 45000 vierkante meter?
Alvast een tip voor de aankomende dictator: Houd uw plannen geheim.

Te zien geweest op de Nacht van de dictatuur in Rotterdam 14 september 2019 en 30 en 31 augustus 2019 tijdens het Democratiefestival Nijmegen, De Kunstnacht 23 september 2017 september Nijmegen. Premiere was op 15 juli 2017 op de Zwarte Cross in opdracht van de Schoenfabriek.

Het Idi Amin Instituut is tijdens kantooruren te bereiken op 06 17 49 28 24