Jac.Splinter - ACTUEEL NEXT

Jac

Bureaucratievakantieboek

Ik ga, samen met een aantal mensen uit mijn vriendenkring (tekenaars, schrijvers, dichters, fotograaf) een vrolijk boek maken over bureaucratie in al zijn facetten (nou bijna "al" dan).
De titel is "Ja maar meneer ik doe ook maar mijn werk". Het wordt een boek met een-derde serieuze zaken over bureaucratie, en twee-derde satire en spelletjes.
Ik heb dit bedacht omdat ik regelmatig de afgelopen jaren bij mijn eigen projecten tegen nogal wat bureaucratie aan gelopen ben, maar ook vooral omdat ik deze zomer een "akkefietje" had als mantelzorger met een aanvraag via de WMO. Dat verhaal loopt nog maar begin augustus was de maat vol en heb ik de wethouder aan zijn jas getrokken... Na een gesprek van een uurtje was binnen een week geregeld waar we zes maanden op zaten te wachten... (details lees je in het boek ;-)
Maar het moest geen zuur verhaal worden en toen kwam het idee omhoog om er een "vakantieboek" van te maken. En dan wordt de bureaucratie ineens weer leuk! Ha! met puzzels spelletjes kleurplaten cartoons etc. feiten en fictie! Materiaal verzamelen is tot eind 2019, vormgeving in januari, februari 2020, drukken is in maart en in april komt het uit.
Voorlopige oplage 500 exemplaren genummerd (en gesigneerd desgewenst) Als je nog ervaringen hebt met de bureaucratie geef het door. De anekdotes druppelen binnen...

Bestellen kan rechtstreeks bij mij. Als je voorintekent kost het 17,95 (winkelprijs wordt 19,95) Maak het totale bedrag op banknr NL90 TRIO 0786 9066 50 t.n.v J. Splinter, Nijmegen Vermeld bij de betaling: GBVB en het aantal boeken dat u bestelt. de verzendkosten zijn 5 euro per boek. Als je er meer bestelt bel dan even over de verzendkosten. 06 17 49 28 24